Online Money Making Resource

Mari buat duit free dengan Online Money Making Resource. Semua artikel adalah percuma...

Sunday, October 22, 2006

Strategi Buat Duit...

Pengenalan

Banyak cara-cara untuk buat duit kat internet nie. Salah satu daripadanya ialah "Google Adsense". Saya pasti ramai yang tahu pasai "Google Adsense" nie. Untuk mencipta website yang mempunyai content yang menarik amatlah susah. Dengan menjalankan beberapa kajian keyword, kesimpulan kajian dan menulis content website yang mungkin memakan masa berjam-jam atau mungkin berhari-hari. Terdapat cara yang mudah untuk melaksanakannya semua itu dengan menggunakan "Private Label Right".

"Private Label Right" nie macam trademark ataupun "pattern". Contohnya, anda berjaya mengarang sebuah artikel dan anda mahu artikel anda itu tidak dicuri atau ditiru isi kandungannya. Maka anda mesti patternkan atau beli "Private Label Right" di website-website tertentu.

Caranya ialah:-

1. Purchase a membership di Private Rights Success
2. Download Private Label Rights products untuk bulan itu.
3. Gunakan WordTracker untuk membuat kajian keyword yang anda pilih.
4. Ciptakan template wesite anda.
5. Prepare a web page for each keyword using simple search engine optimization
and the Private Label Rights content.
6. Beli domain.
7. Langgan webhosting yang bagus.
8. Upload website anda.
9. Get one good link back to your websites from a web page that has already been indexed.
10. Install reciprocal linking. Sila klik di SINI
11. Pursue an aggressive linking campaign for each website using both reciprocal
links and automatic submissions to article directories through Article Marketer
12. As your Google Adsense revenue increases, you can either employ someone to
manage your reciprocal linking campaigns or you can reduce the reciprocal
linking campaigns in favor of purchasing text links back to your websites. Just
make sure these are on high traffic websites as you want both the link for search
engine rankings, and the traffic from people clicking on the link.

Sunday, October 08, 2006

Berhati-hati Dengan Adsense Scam!

Nak tau satu cerita yang menarik tak? Ramai antara korang yang kena tipu. Semua just ignore dan tak mau cari cari ilmu yang bagus. Musti nak cari jalan shortcut jugak. Korang ada tak terjumpa atau terdengar sesetengah website yang claim bahawa diorang dah buat "unrevealed Adsense secret". Diorang claim kalau korang beli e-book ke apa product ke korang buleh earning sampai beratus-ratus atau beribu-ribu USD dengan Adsense je satu malam. Percaya atau tidak, fact yang sebenarnya, takda secret apa pun nak di"revealed"kan sebab memang takda secret pun. Sapa-sapa pun buleh earn duit dengan Adsense asalkan korang tau macam mana nak letak ads, macam mane nak buat web yang rich content, web traffic dan macam-macam lagi. Semua tu koran leh cari dalam internet. Lambat dengan cepat jer. Nak bagitau skit petua nie. Kalau nak buat content yang fresh selalu pakai software HyperVRE. Just join da' club dan download percuma. So link dia ialah http://www.hypervre.com/?affiliate=38622. Selamat mencuba...

Friday, October 06, 2006

Carik duit ka???

Nak tau macam mana nak buat duit free??? kalau yang dah tau tak yah la kan...

Simple la sesangat... Ikut langkah seperti yang kat bawah nie

Ada website yang akan bayar duit kat korang kalau korang surf atau terima email dari website tu... INGAT! Diorang bayar dalam USD (US Dollar tau). Yang bagus tu free jer...

Kalau korang tak caye buleh trylah kan. Aku nie pun baru cuba. Nampak jugak lah hasil nye. Korang signup lepas tu surf kejap kat dia nye website. Follow everything yang diorang mintak tu. Tak rugi... free... Nak try??? klik link kat bawah...

http://www.ignifuge.com



Or go to this one and get PAID for receiving emails…
http://go.readclick.com

I’ve done both of these things and I am making money Easily……

Monday, September 25, 2006

Introduction...

This blog dedicated to all of you that want to make money online. It's easy now. I will write down some information or guide to you to make money online easy and instant without hesitate.